Club300.dk - Artikler
a
  
Artikler
 
Afrunding Operation Julefugl 2018 06-01-2019 kl. 18:54

 Kære Alle

Som så mange ting har alting en ende. Nu er det Operation Julefugl. Folk har været i felten og gjort deres indsats. Særlig tak skal tilgå dem, der har bidraget på hjemmesiden med deres fugleture m.v. (lyder næsten royalt ;-))

Bomben sprang jo 26/12, da en Vestlig Middelhavsstenpikker 1K  blev spottet ved Virksund. Desværre var finder ikke medlem af club300, så den udløste ingen præmie.

Dommerpanelet har gransket obs i dof-basen i tidsrummet, hvor man kunne finde hits. Vi faldt over 2 scenarier.

1). Jagtfalk på Agger Tange. Fed obs :-) Vi mangler bare fotos mv. Så den blev skudt til hjørne. 

2). Gråmåge i Klintholm Havn på Møn. Det er ikke lige den lokalitet man forventer gråmåge. Vel vidende, at Lolland kan give Ismåge ;-) ;-) Når man ser på dof-basen, er første melding fra lokale Leif S. Nielsen, så derfor er han nu kommende ejer af et eksklusivt "Club300 krus". Vi sender varen ASAP.

Endnu engang tak for deltagelse i operationen. Hvis dommerpanelet skulle have overset et bedre/større hit, bedes I kommentere på denne tråd.

Vi ses i Felten til Hits

Eske

 

Sendt 09-01-2019 Kl. 09:43
Leif Schack-Nielsen

Tak for præmien! Det var egentlig ikke fordi, jeg forventede at se noget særligt i juleferien, fordi store dele af tiden var optaget af besøg hos venner og familie. Men ind imellem blev det dog til lidt på hjemmbanen Møn, på Sjælland, Fyn og i Jylland. Gik blandt andet to gange hyggetur i Gråstenskovene uden at ane, at der huserer en Mellemflagspætte - den har nok siddet og grinet godt af mig.

Den 29. dec. skulle min kone Jytte og jeg lige ned i Klintholm Havn for at prøve at finde en Kaspisk Måge - den manglede på årsartslisten. I stedet blev det så til en ung Gråmåge, som ser ud til at være nummer to i det østlige Danmark i 2018. Siden har der været en strøm af fuglekiggere for at se mågen, så mange at selv lokale ikke-fuglekiggere har bemærket det. Dejligt at så mange får den at se. Faktisk havde vi også en i havnen omkring samme tid i 2017, men den blev ikke så længe.

Sendt 11-01-2019 Kl. 22:51
Jan Lindgaard Rasmussen

 Udover et tillykke er det måske værd at bemærke, at Gråmåge i Østersøen forekommer jævnligt; en lille del af den russiske tundrabestand trækker fra Hvidehavet gennem Botniske Bugt. 23. dec. kunne hele 4 ex. ses sammen i Ångermanland, hvilket dog er usædvanligt mange. Se obsen her.

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home