Club300.dk - Artikler
a
  
Artikler
 
Klaus Malling Olsen er indstillet til Dannebrogsordenen! 01-04-2019 kl. 00:18

Club300.dk er for nyligt blevet informeret om, at Klaus Malling Olsen (KMO) er blevet indstillet til Dannebrogsordenen.

Et medlem, der læser Statstidende dagligt i forbindelse med sin ansættelse, kontaktede Club300.dk's bestyrelse for at videregive informationen. Bestyrelsen troede først at det var en joke, men informationen viser sig at være korrekt.

KMO er blevet indstillet til ordenen med denne motivation: "Klaus Malling Olsen har gennem længere tid, motiveret danskerne til at se på fugle i naturen. Han har skrevet bøger om ornitologi gennem næsten 30 år. Dog er der et værk, som har vakt stor international respekt, nemlig "Gulls of North America, Europe and Asia". Ordenskapitlet, der har til huse i Det Gule Palæ ved Amalienborg, har derfor ud fra flere motivationer, besluttet at tildele Klaus Malling Olsen Dannebrogsordenen tirsdag den 9. april 2019."

Klaus Malling Olsen er tilsagt audiens med modtagelse kl. 10:20. Club300 håber, der er flere, som har mulighed for at lykønske Klaus, når han kommer ud fra Christiansborg Slot. Club300.dk stiller selvfølgelig med fotograf, blomster og chokolade.

Klaus er for tiden i Israel, hvor Club300 fangede ham på telefoen, han fortæller om indstillingen: "Ja det var ikke lige det jeg havde forventet, jeg er jo ikke royal men er da glad for at skulle modtage dannebrogsordenen. Hun (dronningen red.) får nok en på opleveren, for jeg kommer direkte fra lufthavnen, hvad tror du hun siger til Olsen i Iron Maiden t-shirt og jernhånden?"

STORT tillykke til Klaus herfra!

 

Med venlig hilsen

Webradaktionen

 

Sendt 01-04-2019 Kl. 07:40
Jan Lindgaard Rasmussen

 Sådan! Nobels litteraturpris må være det næste.

Sendt 02-04-2019 Kl. 20:27
Jørgen Munck

 Ja hvis der er nogen som skal have den må det være en aktiv fuglekigger som Malling og ikke en eller anden lommepolitiker fra DOF. 

Sendt 04-04-2019 Kl. 11:40
Lars Tom-Petersen

Hvem er lommepolitiker fra DOF?

Mærkelig modsætning at sætte op - ikke mindst i betragtning af, at langt over halvdelen af club300's medlemmer formodentlig også er medlemmer af DOF. Fri os derfor for nedsættende bemærkninger om medlemmer af beslægtede foreninger.  

Sendt 09-04-2019 Kl. 21:32
Jesper Brodersen

 Tak til Rasmus for en sjov og opfindsom aprilsnar!

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home