Club300.dk - Forum
a
  
Club300.dk hjemmeside - Links i forum
 
Forfatter Indlæg
  Sendt 21-03-2012 kl.00:35
Søren Harding

Jeg kan se, at der er flere, der laver link, der ikke virker i forum indlæg. Så jeg tænkte at en lille vejledning måske ville hjælpe:

Den dovne måde:
Hvis du blot skriver linket, f.eks. www.netfugl.dk sker der ikke noget. Du skal altid at skrive http:// først f.eks. http://www.netfugl.dk så oprettes linket af sig selv.

Sådan et link vil føre dig væk fra club300.dk. og det kan vi jo ikke ha’ Vi vil meget hellere ha’ at links til andre sider lukkes op i et nyt vindue. Det gør du på ’Den go’e måde’

Den go'e måde:
Hvis du f.eks. skriver Se mere på netfugl og vil lave et link på ordet netfugl, skal du markere ordet netfugl og klikke på  Så lukker dette vindue op:

I feltet URL indsætter du www adressen: www.netfugl.dk og klikker på OK. Så virker linket, og det bliver åbnet i et nyt vindue. Her omsat i praksis: Se mere på netfugl

PS: hvis du benytter den dovne måde og klippe-klistrer fra et andet sted, bliver links ikke automatisk oprettet, hvis du indsætter mere end et link ad gangen. Nedenstående bliver bare flad tekst uden links, fordi den er klippe-klistret ind på een gang.

Se disse fine links
http://www.netfugl.dk/forum.php?id=thread&forum_id=3&thread_id=20742
http://www.netfugl.dk/pictures.php?id=showpicture&picture_id=47344

Brug da den go’e måde til at fixe det.

Håber at det hjælper lidt
 

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home