Club300.dk - Forum
a
  
Club300.dk hjemmeside - Billedgalleri
 
Forfatter Indlæg
  Sendt 19-03-2014 kl.12:12
Thomas W. Johansen
Først og fremmest vil jeg sige, at det er godt gået, så hurtigt at få et billedgalleri op og køre. Stor ros herfra. Jeg har netop benyttet mig af at uploade et par billeder, og fandt det svært at have overblik over billede kommentar. Årsagen er det lille felt man indtaster i. Det ville være rart hvis det laves betydelig større, så man kan se en større del af teksten. Desuden kan jeg ikke forstå, at det er et krav, at der er en titel. Titlen kan vel bare være artsnavn, hvis ikke man skriver en konkret titel. Når det så er sagt, så synes jeg, at det er super nemt og overskueligt at uploade. Jeg synes bestemt I har gjort det godt. Thomas W.
  Sendt 19-03-2014 Kl. 15:21
Rune B Christensen

 Hej Thomas

Tak for roserne, dem vil jeg i en fart sende af sted til vores web udviklingsafdeling, Søren Harding.
Jeg er meget enig i at det er et godt og solidt stykke arbejde der der er begået, og ikke mindst dejligt nemt at bruge, selv for en it-mongol som mig.

Mht. titel, så er jeg enig med dig, har faktisk selv irriteret mig lidt over denne dobbelt konfekt, når man allerede har fuglenavnet, så burde yderligere en titel ikke være et must! 
Jeg kan også sagtens se din pointe med at gøre tekstfeltet større, så man bedre kan overskue sine evt. lange forklaringer til det enkelte billede.
Mange tak for dine gode indput.

  Sendt 19-03-2014 Kl. 21:51
Søren Harding

Hej Thomas

Hvis størrelsen på kommentarfeltet er meget lille hos dig, så er det sandsynligvis pga. din browser. Prøv først at taste ctrl+F5, når du står i skærmbilledet, hvor du kan uploade et nyt billede. Hvis det ikke hjælper vil jeg anbefale dig at tømme cachen i din browser.  Nu ved jeg ikke hvilken browser du bruger, så her kommer links til tømning af cache i de tre mest brugte browsere:

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/260897/da
Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/sadan-ryddes-firefox-cache
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=da

Sådan skal kommentarfeltet se ud, når det fungerer rigtigt:

Hvis du klikker på det ikon jeg har rammet ind med rødt, så maksimeres kommentarfeltet, så det fylder hele dit browservindue. Klik på feltet igen for at vende tilbage til normal størrelse.

Tak for de pæne ord om fotoarkivet

  Sendt 19-03-2014 Kl. 21:54
Søren Harding

Ups... Fik ikke kommenteret omkring titelfeltet. De var et sidste øjebliksønske fra testerne, der medførte, at det blev obligatorisk at udfylde det. Det er let at gøre det valgfrit, men jeg vil gerne høre andre kommentarer inden jeg retter det tilbage.

  Sendt 21-03-2014 Kl. 09:26
Thomas W. Johansen

 Hej Søren,

tak for tilbagemeldingen. Du havde ret i, at det var et browserproblem. Jeg åbnede det i GoogleCrome, og så var der en fin stor boks. den boks jeg så forleden vise blot et par ord, og var derfor umulig at skrive lange tekster i.

 

  Sendt 23-03-2014 Kl. 20:08
Jakob Engelhard
Hejsa Dejligt med et billedgalleri, super. Jeg har uploaded et foto under kategorien "andet". Der findes ikke Ederfugl X Gråand hybrid i den liste man kan vælge arter fra, så derfor valgte jeg kategorien "andet". Dette foto bliver ikke vist på forsiden under "Nyeste fotos". Mvh JAE
  Sendt 24-03-2014 Kl. 23:14
Søren Harding

Du kan nu vælge Hybrid eller Ukendt art, når du uploader et foto af en fugl.

Jakob, jeg har tilladt mig at ændre dit billede af Ederfugl x Gråand, så det er registreret som hybrid.

  Sendt 24-03-2014 Kl. 23:17
Søren Harding

Det er ikke længere krævet at udfylde titelfeltet, når du uploader et foto.

Jeg vil dog anbefale, at du alligevel benytter det, hvis du f.eks. uploader et billede af en hybrid.

  Sendt 03-04-2014 Kl. 13:43
Thomas W. Johansen

Fint med justeringen af titelfeltet.

Jeg har også et andet forslag til ændring. Det gælder en af de informationer seneste tilføjet billede i arkivet bliver vist med. Man vælger at vise upload-dato. Jeg kunne ønske mig, at man istedet fik vist den data fuglen var fotograferet, eller måske dem begge (egentlig er lidt ligeglad med uploadsdatoen - men det er måske bare mig)

  Sendt 24-01-2015 Kl. 13:21
Jan Lindgaard Rasmussen

 Et lille problem: man kan kun uploade billeder med dato fra 1995 og fremad. Kunne det rykkes tilbage, til fx 1990 i første omgang? Vh Jan.

  Sendt 25-01-2015 Kl. 11:00
Søren Harding

Der kan nu uploades billeder fra 1. jan. 1980

BH Søren

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home