Club300.dk - Forum
a
  
Club300.dk hjemmeside - Fejlmeddelelse ved oprettelse af ny tråd i Club300's forum
 
Forfatter Indlæg
  Sendt 27-01-2013 kl.20:38
Troels Leuenhagen Petersen

Der har igennem længere tid været et tilbagevendede problem ved oprettelse af tråde i forum - efter at have klikket "Opret tråd" vises (ofte? altid?) en uforståelig fejlkode (3-4 linier, som vistnok indeholder noget med SQL). 

Vi er opmærksomme på det. Søren Harding er på sagen, og har forgæves forsøgt at finde "nålen i høstakken". Som det er med ting, der er svære at finde (Mestersanger?), skal det nok lykkes en dag. Problemet skal nok blivet fixet.

I mellemtiden lønner det sig at vide, at selvom fejlkoden vises, ER indlægget altså oprettet. Man behøver med andre ord ikke at trykke tilbage og klikke på "Opret tråd" igen, da det kun resulterer i en dublet. 

/ Troels

  Sendt 27-01-2013 Kl. 20:40
Troels Leuenhagen Petersen

Ved oprettelsen af denne tråd indtraf fejlen igen, og så sådan ud:

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/f/c/b/club300.dk/httpd.www/form.php on line 60 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /customers/f/c/b/club300.dk/httpd.www/form.php on line 67 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/c/b/club300.dk/httpd.www/form.php:60) in /customers/f/c/b/club300.dk/httpd.www/form.php on line 73

 

Du er ikke logget ind!
For at skrive indlæg skal du være medlem af Club300.dk og være logget ind.
   - Klik her for login.
   - Klik her for at melde dig ind i Club300.dk.
Top | Home